Vraag & Antwoord

OS Windows

Nero 7 Premium

3 antwoorden
  • In de studio van een lokaal radiostation probeer ik Nero 7 Premium te installeren. Dit lukt echter niet. Bij het installeren krijg ik de melding dat DirectX 9.0B vereist is voor dit programma en dat het niet op de computer is gevonden. Nu heb ik ergens DirectX 9.0C op een site gedownload en die vervolgens uitgepakt in de map Windows/System32 maar nog krijg ik dezelfde melding. Heb ik wellicht een verkeerde versie van DirectX 9.0C gedownload of doe ik iets anders fout. Vanaf de betreffende pc rechtstreeks naar de site van Microsoft gaan, zoals Nero ook aangeeft kan niet, want de betreffende pc is niet aangesloten op het internet. De PC draait overigens op Windows XP.
  • Via Start - Uitvoeren en dxdiag op te geven kunnen je checken welke Directx versie je momenteel gebruikt. Eventueel kun je op een andere PC ook de redistributable downloaden waardoor je niet met internet verbonden hoeft te zijn om het te installeren. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=9226A611-62FE-4F61-ABA1-914185249413&displaylang=en
  • Directx moet wel geïnstalleerd worden. Na het uitpakken heb je een bestand dxsetup.exe, in de dir waar het uitgepakt is. Wat je gedownload hebt, is een archief, en geen installer.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.