Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Afbeeldingen draaien onder Verkenner

jawtje
12 antwoorden
 • In ME kan ik eenvoudigweg afbeeldingen eventueel draaien (90, 180, 270 graden) al naar gelang nodig. Die worden dan aldus gedraaid opgeslagen. Ik merkte dat dat onder Windows 2000 zo niet werkt. Merkwaardiger nog: deze bestanden gecopieerd en op mijn ME systeem 'verkend' lukt dat daar ook niet.
  Hoe krijg ik dat toch gerealiseerd? Het zuiverst meteen onder W2000 maar eventueel hoe met een tussenstap onder ME?
 • start -> alle programma's -> paint -> afbeelding -> spiegelen/draaien ?
 • [quote:d22e2c369a="OConnor"]start -> alle programma's -> paint -> afbeelding -> spiegelen/draaien ?[/quote:d22e2c369a]

  Bedankt! Ja, dat werkt wel, maar is natuurlijk reuze omslachtig. Afbeelding voor afbeelding ophalen, inlezen, draaien en terug opslaan.
  [b:d22e2c369a]Er moet toch wel een eenvoudiger manier zijn?[/b:d22e2c369a]
 • oke, download Image Rotator. je kunt vanuit hier een map met afbeeldingen heel simpel roteren. zo goed? :lol:
 • [quote:c478c564ad="OConnor"]oke, download Image Rotator. je kunt vanuit hier een map met afbeeldingen heel simpel roteren. zo goed? :lol:[/quote:c478c564ad]

  OK zal ik zeker eens doen, maar toch merkwaardig dat zo'n simpele maar zeer doelmatige functie tussen releases van de standaard verkenner verdwijnt??
 • inderdaad; misschien werd het te weinig gebruikt om het zo uitgebreid in het voormenu te zetten… probeer dat prog eens, ik heb het getest, virusvrij en het gaat erg makkelijk :D
 • [quote:c028850c50="OConnor"]inderdaad; misschien werd het te weinig gebruikt om het zo uitgebreid in het voormenu te zetten… probeer dat prog eens, ik heb het getest, virusvrij en het gaat erg makkelijk :D[/quote:c028850c50]

  Zojuist dat programmaatje gedownload, unzipped, maar dat levert niet meer dan een 8K .php bestandje op en is dus geen 'toepassing'. ?
 • klik da's gek :-? heb je MSN/email, dan krijg je hem ff van mij.
 • Misschien viewer (imaging) corrupt.
  Via setup déïnstalleren > installeren.
  http://groups.google.nl/groups/search?hl=nl&q=windows+2000+viewer+images&qt_s=Zoeken
 • [quote:c1eb39e04e="OConnor"]klik da's gek :-? heb je MSN/email, dan krijg je hem ff van mij.[/quote:c1eb39e04e]

  Reuze bedankt: dat ziet er machtig uit en zeer eenvoudig te gebruiken (eigenlijk dezelfde functie die Verkenner [b:c1eb39e04e]had[/b:c1eb39e04e]).
 • [quote:b55378758d="Rosturp"]Misschien viewer (imaging) corrupt.
  Via setup déïnstalleren > installeren.
  http://groups.google.nl/groups/search?hl=nl&q=windows+2000+viewer+images&qt_s=Zoeken[/quote:b55378758d]

  Zal ik ook eens naar kijken, maar dat verklaart toch nog niet dat ik het gecopieerde bestand van een W2000 systeem ook niet met de bestaande functie van Verkenner onder ME kan 'behandelen'?
 • Blijft vreemd… ja.
  Misschien (omdat jullie toch al aan het uitwisselen zijn) dat je [b:893d985178]OConnor[/b:893d985178] een niet draaibare afbeelding stuurt ter test….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.