Vraag & Antwoord

OS Windows

Illegale Windows

12 antwoorden
 • Hallo, Stiekempjes heb ik op het moment geen legale versie van WinXP. Wanneer ik een check laat doen of het legaal is zegt Microsoft natuurlijk dat dit geen legale versie is. Nu kan je voor 134 euro een legale versie aanschaffen en daar heb ik wel oren naar. Alleen ik kan niet opmaken hoe ik moet betalen. Weet iemand of dit met credit card moet gebeuren? Pas na het invullen beginnen ze over betalen. En ik durf niet op OK te drukken voordat ik weet of ik daadwerkelijk zonder credit card kan betalen. (ze hebben dan mijn gegevens en ik geen Windows) Hoop dat iemand van jullie hiermee bekend is. Groet, Ronald
 • Weet niet of het een optie is een nieuw CD'tje te bestellen en een herinstallatie te doen. OEM-versie bij Alternate bijvoorbeeld voor 89 Euro.
 • Maar een OEM krijg je toch alleen bij een nieuwe computer? Herinstalleren is geen probleem...
 • Nee hoor, Kan je ook kopen, maar bij een nieuwe installatie van windows heb je dan wel een oudere cd van een windows nodig, wat geen oem is.
 • Maar mijn versie is gedownload en heb dus ook geen CD liggen (legaal dan)
 • Trouwens ik weet het niet eens zeker... :oops: Bij een upgrade heb je een andere oudere CD-rom nodig, volgens mij hoeft dat niet eens bij een oem, maar ik weet het nie zeker :oops:
 • uhm... Ik heb nog een CD liggen van een oude werkgever. Maar ik wil niet dat ze aan de hand van de CD kunnen echter halen van wie deze is geweest.
 • [quote:bd006ff92a="r00n"]uhm... Ik heb nog een CD liggen van een oude werkgever. Maar ik wil niet dat ze aan de hand van de CD kunnen echter halen van wie deze is geweest.[/quote:bd006ff92a] alleen aan de hand van de serial kunnen ze zien of die geregistreerd is, en een OEM versie mag alleen bij een andere computer onderdeel verkocht worde, zoals een hardeschijf of etc. zelf nog mee te maken gehad een paar maanden terug.
 • Ik heb even gekeken op de site van alternate, maar volgens mij vergis je je in de prijs of ik kijk niet goed. Windows XP Home €89,- [url]http://www.alternate.nl/html/shop/productDetails.html?artno=YOBMA1&baseId=752[/url] Windows XP Professional €149,- [url]http://www.alternate.nl/html/shop/productDetails.html?artno=YOBMC1&[/url] Groet
 • hoebedoel je ? de HOME editie is altijd duurder dan de PROFESSIONAL editie. er staat ook bij [quote:6edc29d802="Alternate site"]# Let op! Deze software mag alleen verkocht worden in combinatie met losse interne hardware.[/quote:6edc29d802] en de prijs ligt een paar euro hoger dan andere webshops (bij azerty.nl )
 • Mijn fout dat ik niet eerder aangegeven heb dat ik windows XP proff wil. En die is dus €139,- bij microsoft. CD krijg je dan toegestuurd. Groet
 • Ik had ook een illegale versie. Ik heb onlangs legale versie gekocht voor 134. Betaald per credit card. Per mail een nieuwe licence key ontvangen en windows omgezet. Later kreeg ik per post een win xp cd.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.