Vraag & Antwoord

OS Windows

gezocht: windows 3.1x installatiediskettes

4 antwoorden
  • Hallo Ik heb hier twee pc's die binnenkort naar een ontwikkelingsland vertrekken. Ze zijn voorzien van modules en sensoren waarmee wetenschappers allerlei metingen kunnen doen: zuurtegraad, volume, ... De ene draait perfect met windows 95. De andere draaide echter op windows 3.11 en hangt vast (op het scherm met het logo). Kan iemand mij de originele installatiediskettes ter beschikking stellen of mij vertellen waar ik ze kan vinden. Wij hebben die niet meer (enkel nog het papieren licentiebewijs). Nog een vraagje: aangezien win 3.x eigenlijk geen OS, maar een GUI is, kan ik dan 3.11 herinstalleren zonder dat de programma's verloren gaan? Groetjes Tom
  • de NL versie heb ik nog de originele diskettes van.. mijn papiertje weet ik niet meer te liggen... maar het is een NL versie.. ik gebruik hem voor mijn oude laptop.... (nog steeds)
  • [quote:4d6475eb1c="WatchDog"]Nog een vraagje: aangezien win 3.x eigenlijk geen OS, maar een GUI is, kan ik dan 3.11 herinstalleren zonder dat de programma's verloren gaan?[/quote:4d6475eb1c]Vermoedelijk niet. Welke programma's bedoel je? Alles wat niet in de WIndows mappen staat hoeft niet verloren te gaan.
  • Stuur je mailadres in een pb dan mail ik ze.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.