Vraag & Antwoord

OS Windows

achtergrond

Anoniem
Rosturp
6 antwoorden
 • M'n zoom heeft zitten *&#*&#*@& met m'n achtergrond. Ik kan de foto van de "desktop" nu wel weer gewoon wijzigen. De startup foto (een héél grote) echter niet en deze vertraagt de boel vreselijk.
  Dus wanneer de pc start zie je eerst die ongewenste startup foto enm vervolgens de desktop foto (die ik dus wel kan wijzigen)
  Wie helpt me
 • Bedoel je dat die foto verschijnt [b:0896db1e9c]in plaats van[/b:0896db1e9c] het standaard XP bootscherm (met dat voortgangsbalkje) of [b:0896db1e9c]ervoor/ erna[/b:0896db1e9c]?

  Dan heeft hij waarschijnlijk zitten prutsen met een programma als [i:0896db1e9c] Slimm Boot-Logo[/i:0896db1e9c] (http://slimmsolutions.mysite.wanadoo-members.co.uk/SoftwareDownloads.html) of iets dergelijks want dat kun je in de normale instellingen van XP helemaal niet veranderen voor zover ik weet.

  En als hij het standaard logo dan vervangen heeft door een bitmap van vele MB's dan wil ik wel geloven dat de boel traag wordt. Zoonlief maar eens scherp ondervragen over wat hij nou precies gedaan heeft lijkt me :wink: .

  Gr,
  Jim
 • Heeeeeel belangrijk:
  Start > Run > winver > OK

  Stel je achtergrond eerst eens in als: [b:429722c5db]Geen[/b:429722c5db]
  Na herstart weer instellen.

  Anders misschien een combinatie van een achtergrond tezamen met Webonderdelen (Windows XP) / Active Desktop (Windows 98 )
 • bedankt voor jullie hulp…… e.e.a. is inmiddels weer in orde gebracht en de pc is inderdaad weer lekker snel.
  Kan zoon niet ondervragen….. is met z'n maten op vakantie

  Thanks!
 • [quote:cbe43c8bd9]e.e.a. is inmiddels weer in orde gebracht[/quote:cbe43c8bd9]Da's fijn natuurlijk en tevens het voornaamste. Maar een goeie gewoonte op dit forum is om dan ook even te vertellen hoe. Gewoon ter leringh ende vermaeck.

  Dus……

  Gr,
  Jim
 • Je hebt helemaal gelijk….. ik denk de hitte…
  Ik zie zelfs dat ik uit pure frustratie/ boosheid geen eens verteld heb dat het om W2000 ging.

  ik heb onderstaande uitgevoerd…


  Achtergrond ingesteld als: Geen
  Hergegestart en voila euvel verholpen.

  Het wordt minder warm dus ik beloof beterschap !

  Nogmaas bedankt !

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.