Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

converteren outlook

Anoniem
Captain_Kansloos
6 antwoorden
 • De computer van onze zoon is gecrasht en ik heb met veel moeite de bestanden van Outlook (onder Win98se) en nog wat andere belangrijke bestanden kunnen redden. Nu heeft hij de computer opnieuw geconfigureerd met Windows XP. Kunnen zijn outlookbestanden geconverteerd worden naar Outlook onder Windows XP? Het kan ook zijn dat hij de outlook van Microsoft Office 2000 heeft gebruikt. Dat weet ik niet en hij weet het ook niet. Kan ik daar ergens iets over vinden of weet iemand daar iets van? Gerda
 • HOE heb je WELKE bestanden kunnen redden? Hebt je alles in een .PST bestand opgevangen? Of zijn het losse .EML bestanden o.i.d?
 • Ik heb pst-bestanden, de hele outlookdirectory, ook iets met wab en van al deze bestanden waren er meer op de computer, ook mappen met Postvak In en Postvak out. Ik heb de hele computer doorlopen en van alle partities die ik stuk voor stuk heb moeten terughalen met diskpatch en filerecovery heb ik alle bestanden die leken op outlookbestanden weer kunnen opvragen en bewaren. Het lijkt erop dat hij met verschillende outlook programma's heeft gewerkt, zoals die van Microsoft Ofice 200 en de gewone die bij Windows 98 hoort. Ik heb er een cd van en nog een losse harddisk met alle gegevens. Als het nodig is, kan ik precies opsommen wat ik heb. Gerda
 • De PST bestanden horen bij Outlook. Outlook Express gebruikt DBX bestanden. WAB bestanden behoren tot het adresboek dat Outlook Express gebruikt.

  PST bestanden moet je vanuit (iedere) versie van outlook zo kunnen openen (open>bestand). Wanneer je de DBX en WAB bestanden naar de juiste lokatie kopieërd zou dat ook moeten werken volgens mij (find, replace). Wel eerst even de wizard voor eerste gebruik doorlopen van Outlook Express, dan maakt hij zeker weten die WAB en DBX files aan. Anders vind je ze wellicht niet (WAB wel, maar DBX weet ik zo snel niet).
 • je moet de oude pst bestanden niet zo openen vanuit outlook, je moet ze eerst toevoegen.
  Start configuratiescherm- emailconfiguratie en dan gegevensbestanden.
  Die open je en dan "toevoegen" en dan kun je kiezen voor 2 soorten outlook-pst bestanden (oude pst en outlook-97 t/m 2002).
  Als de procedure af is en je opent Outlook dan verschijnt de toegevogde pst als een persoonlijke folder onderin als map.
  Je kunt alle mail eventueel naar de nieuwe mappen kopieren, maar ook laten staan als archief map, naar eigen voorkeur.
 • Gewoon via bestand - importeren je pst's importeren in je nieuwe outlook systeem.
  De WAB is je adresboek bestand. Kiujk eerst even of dat al meekomt in je pst file, anders kun je dat denk ik ook wel importeren. Het hoort in ieder geval bij het windows address book.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.