Vraag & Antwoord

OS Windows

Programma verwijderen via Conf.scherm en Software

Anoniem
Jack OGB
6 antwoorden
  • Ik werk met Windows XPhome. Via het Conf. scherm en Software kan ik niet alle programma's verwijderen. Een aantal is kennelijk al gedeeltelijk op andere wijze verdwenen en dan zegt Windows dat er een bestand in ontbreekt en dat ie niet verder kan. Ik wil toch graag de vermelding van het programma en wat daar eventueel nog onderzit verwijderen. Hoe moet dat?? :-?
  • even google-en naar 'easycleaner' dit is freeware. Hier zit ook een functie bij dat lijkt op het software toevoegen/verwijderen schermpje van Windows, maar de-installeerd deze het niet, maar verwijderd gewoon alles wat hierbij hoort. Werkt altijd! Zelf nog nooit problemen mee gehad.
  • Wat ook wel eens wil werken, is het programma opnieuw installeren, en daarna weer verwijderen.
  • Moist en Gerben bedankt, met beide adviezen heb ik het een en ander kunnen verwijderen, alleen zijn er nu in het tabblad 'software'van het conf.scherm nog de titels van de verwijderde programma's blijven staan. Hoe krijg ik die er nou weg?? :cry:
  • open start>>uitvoeren, typ regedit en ga naar deze key
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall, zoek daar in de sub keys op welk programma je wilt verwijderen, en verwijder die key
  • Je kunt ze ook wel verwijderen met crap cleaner. Dus puur de regeltjes, maar niet de installer, en niet de software.
    http://www.ccleaner.com/

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.