Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Openen van bestanden in MS Office programma's zeer traag

Anoniem
None
6 antwoorden
  • Het openen van bestanden in MS Office programma's gaat zeer traag. Dit geldt voor zowel Word, als Exel, PowerPoint en Outlook. Indien in het Open menu (na Bestand, Openen) op de "pijl omlaag knop" wordt geklikt om het bestandmenu uit te rollen, wordt er pas na minuten gereageerd. Indien er op voornoemde knop dubbel wordt geklikt, verschijnt in de titelbalk van het Open menu de mededeling "OpenenReageert ni", waarna na minuten de onderliggende mappen alsnog worden weergegeven. Iemand enig idee waardoor de traagheid wordt veroorzaakt en wat er aan is te doen?
  • Verbonden met een (traag) netwerk soms?
    Veel programma's op de achtergrond open?
  • Meteen even uitgeprobeerd. Indien ik niet verbonden met enig netwerk, gaat het openen van bestanden wel vlot. Heb echter al jaren een ADSL verbinding van voorheen hccnet en nu dus xa4all. Het in gebruik zijnde modem is een Speedtouch 510/5101 v4 Multi-user ADSL Gateway. Zou er ergens een parameter of registerinstelling zijn, waarmee het probleem is op te lossen?
  • kan zijn dat er nog een snelkoppeling naar een oude site of andere pc staat die niet meer in het netwerk hangt of anderszin te verbinden is.
    Kijk "Mijn netwerklocaties" eens na en haal alles weg wat er niet thuis hoort.
  • André, Fantastisch, de gouden tip. Ik had nog een netwerkverbinding aan staan met een laptop die niet in het netwerk hing. Verbinding verbreken, probleem opgelost. Bedankt!
  • :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.