Vraag & Antwoord

OS Windows

disk boot failure

4 antwoorden
  • morgen,Na een vastloper moest ik resetten.Bij het opstarten kreeg ik de navolgende mededeling:Disk boot failure insert system disk and press enter.Ik heb de stroom eraf gehaald en weer gewoon opgestart zonder enig probleem liep hij door het start progamma heen.Waar kan deze fout op wijzen? gr ron
  • Als het beperkt blijft tot de opstart na een vastloper heeft het systeem gewoon even de hik. Zou ik me geen zorgen over maken. Mocht de boodschap vaker komen dan kan er iets mis zijn met de opstartsectoren van je harde schijf.
  • [quote:c29ed17496="KeesA"]Als het beperkt blijft tot de opstart na een vastloper heeft het systeem gewoon even de hik. Zou ik me geen zorgen over maken. Mocht de boodschap vaker komen dan kan er iets mis zijn met de opstartsectoren van je harde schijf.[/quote:c29ed17496]Bedankt.Overigens bleef hij gisteren tweemaal hangen bij het opstarten.Ik kreeg hem weer aan de praat door naar de laatst werkende configuratie te gaan .
  • een vaak werken iets is als volgt: start op met windows cd.. kies bij de setup voor r van repair, je komt nu in windows herstel console.. tik vervolgens in: chkdsk /r en vervoglens enter.. die kan even duren.. maar werkt vrijwel altijd.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.