Vraag & Antwoord

OS Windows

[ME]Gebruikersaccount probleem

Anoniem
Rosturp
5 antwoorden
 • Een toestel met Windows ME heeft eigenaardige kuren in. Kan ook niet anders daar het om ME gaat.

  Probleem 1:
  Bij het opstarten van de computer moet er een wachtwoord ingegeven worden. Dit komt er nadat een dochter van de eigenaar ervan dacht dat Windows XP er opstond.
  - Hoe kan dit opgelost worden dat dit er niet meer komt? In gebruikers staat er niets (er bestaan geen gebruikers volgens windows)

  Probleem 2:
  Wanneer er connectie met internet wil gemaakt worden, moet er een login en wachtwoord ingegeven worden. Normaal gezien wordt dit bijgehouden en moet je deze niet meer opnieuw invullen. Dit is hier dus wel het geval. Keer op keer moet het wachtwoord opnieuw ingevuld worden, en de optie om het wachtwoord op te slaan is er wel, maar kan niet aangevinkt worden.
  - Hoe kan dit opgelost worden?

  Alvast bedankt.
 • Ik denk dat beide met elkaar te maken hebben.
  De eerste niet simpel Microsoft Family aanmelden cq Windows-aanmelding?

  Verhinderen dat er bij het opstarten van Windows ME/98/95 een aanmeldingsprompt wordt weergegeven

  Als de eerste handeling niet gelijk de oplossing voor het "grijze" wachtwoord is, controleren of [b:b5d02b4ff8]Client voor Microsoft Netwerken[/b:b5d02b4ff8] wel is geïnstalleerd.
 • Bedankt, het probleem is opgelost. Zo'n moeilijke ingreep was het nog niet.
 • [quote:f6d2153b03="rataplantje"]het probleem is opgelost.[/quote:f6d2153b03]Mooi :)
  Bedankt voor het melden, maar….. ter lering en vermaak graag in het kort de handelingen. Het waren immers [size=9:f6d2153b03](combinatie van)[/size:f6d2153b03] 2 problemen.
 • [quote:ea416e633f="Rosturp"][quote:ea416e633f="rataplantje"]het probleem is opgelost.[/quote:ea416e633f]Mooi :)
  Bedankt voor het melden, maar….. ter lering en vermaak graag in het kort de handelingen. Het waren immers [size=9:ea416e633f](combinatie van)[/size:ea416e633f] 2 problemen.[/quote:ea416e633f]

  Heb de eerste stap gedaan, daarna reboot, en vervolgens de 2de stap. Zo was ik zeker dat het opgelost was. Maar denk dat de eerste stap(de windowsaanmelding) voldoende was.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.