Vraag & Antwoord

OS Windows

['98] Inlog probleem

3 antwoorden
  • Jongens, Ik heb eigenlijk een probleem, daarom start ik dit topic! 8) Toen ik sinds een aantal dagen de PC opnieuw heb geïnstalleerd. Deze PC was nét niet snel genoeg voor XP dus heb ik '98 erop gezet. Dit heb ik gedaan omdat elke keer als ik de PC opstarte viel het gehele netwerk eraf, dat is nu wel voorbij. Toen heb ik hem 'geupdate' naar de 'Unoffcial Service Pack' van 'Windows 98' in 2005. Geheel legaal, maar nu komt mijn probleem. Dit was eerst een soort intro, zodat je weet wat er gaande is. ;-) Nu het probleem, als ik nu de PC opstart, dan moet ik mijn wachtwoord invoeren. Ik voer gewoon niets in en druk op 'Ok'. Dat betekend dat je géén wachtwoord nodig hebt. Maar normaliter als je dan zonder wachtwoord doet, komt dat inlog gebeueren ook niet in beeld. Weet iemand toevallig hoe ik dit nóóit meer in beeld kan krijgen? Ik vind het vrij vervelend. In ieder geval erg bedankt voor de moeite. Met vriendelijke groet, Ruurd31.
  • Microsoft Family aanmelden cq Windows-aanmelding. Net een paar onderwerpen terug. [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=164629]Klik[/url]
  • Het werk niet. Geprobeerd (wat ik ook al geprobeerd had). Heb je misscihen een ander idee hé ik dat toch kan uitschakelen?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.