Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows Live OneCare veilig?

8 antwoorden
  • Vandaag stond er bij ons een artikel in Dagblad De Limburger over het gratis programma Windows Live OneCare. Hiermee kun je de computer opschonen. Heeft iemand ervaring met dit programma, te vinden op www.safety.live.com ? Veiligheid boven alles. Bedankt. Jan.
  • Vorige week laten uitvoeren, werkt blijkbaar goed. Geen probs ondervonden (tenzij dat het bij mij wel enkele uurtjes duurde, maar bij anderen blijkbaar dan weer niet zo lang)
  • Als ik het goed zie is het niet gratis, maar een 90 dagen trial.
  • Is idd een trial, uit de ULA: [quote:c40ff19bb8] 7.4 Proefaanbiedingen. Mogelijk heeft u een aanbieding ontvangen om de service tijdelijk gratis uit te proberen of enige andere proefaanbieding. Tenzij wij anders aangeven, moet u, als u van een proefaanbieding gebruikmaakt, de service aan het einde van de proefperiode annuleren om te voorkomen dat u servicekosten in rekening worden gebracht. [b:c40ff19bb8] Als u de service niet annuleert en we u hebben laten weten dat de service aan het einde van de proefperiode automatisch in een betaald abonnement wordt omgezet,[/b:c40ff19bb8] verleent u ons toestemming de servicekosten in rekening te brengen door middel van de betalingsmethode die u heeft opgegeven. [/quote:c40ff19bb8] Goed opletten dat je tijdig annuleert dus.
  • Of je gewoon helemaal niet aanmelden natuurlijk.
  • euh... praten we hier over twee versies of wat? [color=darkred:651dbf008b]" Windows Live OneCare Optimalisatiescanner is een [b:651dbf008b][u:651dbf008b]gratis[/u:651dbf008b][/b:651dbf008b] service waarmee u uw pc kunt beschermen. * Zoek en verwijder virussen * Verwijder ongewenste bestanden van uw vaste schijf * Verbeter de prestaties van uw pc " [/color:651dbf008b] Deze tekst vind je op http://safety.live.com/ (waar je de scan trouwens ook kan laten beginnen. Ps: 'k zou het willen weten want 'k heb geen zin om ervoor te gaan betalen. Mja: gratis is toch gratis, niet?
  • Het woord gratis is zo ongeveer het meest misbruikte woord in elke taal. In de rechterkolom zie je achtereenvolgens staan: [b:34a542b4bd]try[/b:34a542b4bd] it now free free 90 day [b:34a542b4bd]trial[/b:34a542b4bd] download the free [b:34a542b4bd]trial[/b:34a542b4bd]
  • euh Gerben... ik zie geen rechterkolom .. ? (tenzij de tekst: Probeer de nieuwste functies nu al uit , met uitleg hierover) Maar de drie dingen van jou zie ik niet hoor ???

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.