Vraag & Antwoord

OS Windows

IE6 Pop-ups niet te stoppen

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Bedankt "Ouwe Rot". Helaas die scans doe ik regelmatig en vindt nooit wat. Nu voor alle zekerheid zowel Ad-Aware, Spybot, PestPatrol, SpySweeper en McAfee Virusscan laten lopen en weer niets gevonden!
  Aan de ene kant heel fijn maar dus nog geen oplossing! Jammer
  Paul
 • Heb WindowsXP SP2 met IE6 en begrijp van de pop-ups helemaal niets meer. Voorbeeld: als ik naar " www.nokia.nl/clubnokia " en me daar wil aanmelden of wat dan ook dan, verschijnt er een fractie van een seconde een in te vullen formulier.Maar voor dat je ook maar iets kunt doen is het weer weg.
  Heb alle "Beveiligings"en "Privacy" opties van de Internet-opties doorlopen. Beveiliging staat op "Zeer laag". Pop-ups zijn uitgeschakeld en ik weet al niet wat dat ik geprobeerd heb. Bovenstaande website is maar een voorbeel maar ik heb het doorlopend. Lijkt wel of ik er tegenwoordig meer last van heb.
  Heel graag hulp en dan ook bedankt.
  Paul
 • weet geen direct antwoord, maar zou zelf beginnen met grondig te scannen met uptodate virusscanner, uptodate adaware en dito spybot, en tenslotte met hijackthis.
  (zie evt de faq spyware in subforum beveiliging en privacy)
 • dan zul je toch nog een hijackthis eraan moeten wagen….
 • Heb inmiddels FireFox geïnstalleerd en die heeft hte probleem echter niet!
  Wijst dit in een bepaalde richting??

  Vervolgens oo HijachThis gedownload en een Log laten maken. Zelf zie ik er echter geen bijzonderheden in maar dat zegt niet zoveel hoor. Zal die logfile nu voorleggen in sub-forum "Beveiliging en Privacy".

  Paul

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.