Vraag & Antwoord

OS Windows

Bureaublad achtergrond veranderd

6 antwoorden
  • Haai, Een tijdje heeft er een GIF-bestandje op mijn bureaublad achtergrond gestaan met het plaatje van een motorfiets en bij het opstarten hoorde je dan eerst het geluid van een wegrijdende motor. Kortgeleden heb ik weer een "gewoon" Windows achtergrond ingesteld, maar dat geluidje blijft afspelen bij het opstarten. Ik heb ook al een zoekopdracht gedaan, maar dat hele GIF-bestand staat niet meer op m'n compu. Hoe kan het dat dat geluidje is blijven hangen?
  • Heeeeeel belangrijk: Start > Run > [b:ce8a18d1a1]winver[/b:ce8a18d1a1] > OK Windows XP? Start > Run > [b:ce8a18d1a1]mmsys.cpl[/b:ce8a18d1a1] > OK > tabblad geluiden > Programmagebeurtenissen.
  • Sorry, ik heb Win XP home SP2. Bij de geluiden heb ik geluidsschema "Geen geluiden" ingesteld. Als ik ze langsloop staat er ook geen een ingeschakeld.
  • Toevallig een Soundblaster Live or Audigy geluidskaart?
  • Nee, een Realtek AC'97 Audio.
  • [quote:d1e1bb205f="TheoHooymans"]Realtek AC'97 Audio.[/quote:d1e1bb205f]Is meen ik.... on board. Toch ook daarvoor in de settings, of voor je moederbord controleren of er een "Startup" geluid ingesteld kan zijn. Uiteraard al in de map "[b:d1e1bb205f]Opstarten[/b:d1e1bb205f]" zelf gekeken. Lees veel om in TweakUI > General > Beep on errors > uitvinken Alternatief is om in Windows te zoeken op: [b:d1e1bb205f]*.wav; *.mp3; *.mid[/b:d1e1bb205f] Geluiden afspelen en bij het "motorgeluid" controleren wat de locatie is en of je er iets aan relateren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.