Vraag & Antwoord

OS Windows

Automatisch ontstaan van bestanden in windows\temp

3 antwoorden
  • Hoi, op de een of andere manier ontstaan er automatisch bestanden in mijn windows\temp directory. De naamgeving van deze bestanden is bijvoorbeeld: AcrD45E.tmp Acr929D.tmp AcrC3B6.tmp Dit gaat net zo lang door totdat de harddisk vol is. Het lijkt erop dat ZoneAlarm geen internetverkeer aangeeft. Ik weet niet of dat veel wil zeggen. Ik heb al gescand op ad-ware en spyware met Ad-Aware, ZoneAlarm Pro en Spybot, maar die vinden niets. Ik heb ook diverse systeem processen uitgeschakeld om te zien of die deze bestanden aanmaken, maar ook dat lijkt niet zo te zijn. Weet iemand welk programma of wat dan ook deze bestanden aanmaakt? En nog belangrijker, hoe ik hier weer vanaf kom? Bij voorbaat dank. Groeten, ErX.
  • Hoi, ik heb de netwerkkabel er een half uur uitgehad en er worden nog steeds bestanden aangemaakt. Het gebeurt dus lokaal,... Groeten, ErX.
  • acr...het eerste wat in me opkwam was acrobat reader...weet niet of het ergens op slaat maar je kan eens kijken wat er voor processen op de achtergrond draaien...acrobat onderdelen worden vaak wel opgestart tijdens de windows start...gewoon een ideetje

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.