Vraag & Antwoord

OS Windows

blauw scherm na opstarten bureaublad

5 antwoorden
  • als ik de pc opstart krijg ik een totaal blauw scherm, geen pictogrammen geen taakbalk helemaal niets. systeemherstel in veilige modus werkt ook niet, want dan krijg ik telkens een melding dat hij ibm0007.exe niet kan vinden. Weet mij geen raad meer.
  • hij kan dus dit niet vinden : C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Folders\ibm00007.exe
  • spyware volgens: http://www.sur-la-toile.com/viewTopic_34026_4_fichier-ibm00007.exe-introuvable.html eenvoudig te vinden via http://www.google.nl/search?hl=nl&q=ibm0007.exe&btnG=Google+zoeken&meta= Begin altijd eerst zo te zoeken voordat je post! Kost ca 2s... copy-paste naar Google..
  • ja maar daar kom ik dus niet uit. ik ben een leek en weet dus niet hoe ik dit probleem kan oplossen.
  • hmm, niet met een paar regels op afstand uit te leggen. Heb je geen vriendje in de buurt die de schijf even in zijn pc hangt? Of heb je een andere schijf, installeer daar windows op en hang de huidige schijf als slave erbij. En dan schoonmaken.. uiteraard. Opstarten met een Knoppix of andere reddings-CD en dan via het internet jouw pc laten scannen is ook nog een optie. Kijk anders nog eens op http://www.google.nl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Anl%3Aofficial_s&hl=nl&q=Stinger+floppy&meta=&btnG=Google+zoeken en de 1e al, ontsmetten via een floppy: http://www.surfkit.nl/info/beveiliging/virussen_verwijderen.jsp wat andere info http://tweakers.net/meuktracker/12534/McAfee-Stinger-3.0.2-W32-Polip.html de laatste versie zo te zien http://download.nai.com/products/mcafee-avert/stng260.exe de homepage: http://vil.nai.com/vil/stinger/ Naar de winkel brengen is de laatste optie...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.