Vraag & Antwoord

OS Windows

XP Media Center maakt opstart niet af

5 antwoorden
  • Werk al een jaar of 2 met veel plezier met XP Media Center. Gisteren startte ik mijn programma op en tot aan het Windowsscherm met daaronder de lopende blauwe balkjes ging het goed......daarna verscheen het bericht: No Signal input en daarna alleen nog een zwart scherm. Pogingen om op te starten met F8 waren nutteloos evenals het op laten starten met de windows CD-rom. Elke keer: No signal input en het zwarte scherm. Wie helpt mij uit de brand? Bij voorbaat mijn hartelijke dank!!! Joop Biesmans. ps.het scherm mankeert niets, gecontroleerd met andere comp.
  • kan je monitor zijn No Signal input
  • Kan de pc zijn die de monitor afsluit.
  • hr roy_spies, Dat begrijp ik, maar wat moet ik er aan doen? plextor, ik had reeds gemeld dat ik deze getest had met een andere comp. In elk geval bedankt voor Uw reactie.
  • [quote:e921403c46="biesmans29"]Elke keer: No signal input en het zwarte scherm. [/quote:e921403c46] Gaat het om een tft of crt monitor? En heb je ook al geprobeerd op te starten vanaf een [url=http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm]Windows 98 bootdisk?[/url] [quote:e921403c46="biesmans29"]Pogingen om op te starten met F8 waren nutteloos evenals het op laten starten met de windows CD-rom. [/quote:e921403c46] Wat gaat er dan fout, als je dat probeert? Krijg je nog wel aan het begin van het opstarten BIOS info te zien. Zoals de [url=http://www.pcmus.com/images/devicelisting.gif]PCI device listing.[/url]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.