Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Volumeregeling

lion
6 antwoorden
 • XPPRO.
  Als ik de volumeregeling wil openen dan krijg ik de volgende melding:
  Er zijn geen actieve mixerapparaten beschikbaar. Open het configuratiescherm als u mixerapparaten wilt installeren, klik op printers en andere hardware en vervolgens op hardware toevoegen.

  Mijn kennis houdt hier op. De melding zegt mij niets. Wat hebben printers met het probleem te maken?

  Wie kan hier iets zinnigs over zeggen?
  Bij voorbaat mijn hartelijke dank!
 • de pc herkent de geluidskaart niet meer.
  je moet in configuratiescherm naar hardware (nieuwe hardware)
  war dat van die printers enzo vandaan komt: geen idee.
 • Dank voor je reactie.
  Als ik je advies opvolg dan blijkt dat mijn SB live kaart correct werkt (wordt ook gemeld onder apparaatbeheer), dus daar kom ik niet verder mee. Heeft het zin de geluidskaart opnieuw te installeren of heb je nog een andere tip?
 • SB live! drivers werken lang niet altijd zoals ze zouden moeten.
  Het kan natuurlijk nooit kwaad het hele Soundblastergebeuren er eens via de correcte wijze (configuratiescherm>software) af te halen, een registeropschoning te doen en de boel opnieuw te installeren, zonodig na het downloaden van de correcte -laatste- drivers (of gewoon vanaf de bij de soundcard geleverde CD).
 • Ik zou maar eens proberen de driver te verwijderen en opnieuw te installeren. Maar uit ervaring weet ik, dat dit een vrij hardnekkig probleem kan zijn.
 • Probleem opgelost!
  Ik heb de drivers verwijderd, de SB kaart verwijderd, systeem opgestart en weer afgesloten, SB kaart er weer in, systeem weer opgestart, drivers geïnstalleerd en zie daar… de volumeregeling is weer terug en alles werkt weer naar behoren.

  Allen hartelijk dank voor jullie reacties en tot het volgende probleem!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.