Vraag & Antwoord

OS Windows

Wat is Net.framework?

5 antwoorden
  • Vaag staat me bij dat het iets te maken heeft met microsoft producten gebruiken op het internet. Is dat zo? Groet, Gramps
  • [quote:9525ffdbe3]Overzicht Het herdistribueerbare pakket voor .NET Framework versie 1.1 bevat alles wat u nodig hebt om toepassingen te kunnen uitvoeren die zijn ontwikkeld met .NET Framework. .NET Framework versie 1.1 biedt verbeterde schaalbaarheid en prestaties, ondersteuning voor de ontwikkeling voor mobiele apparatuur met mobiele ASP.NET-besturingselementen (vroeger Microsoft Mobile Internet Toolkit), ondersteuning voor Internet Protocol versie 6 en ADO.NET-klassen voor native communicatie met ODBC-databases (Open Database Connectivity) en Oracle-databases. Ook kunt u hiermee gebruikmaken van toegangsbeveiliging op basis van codes om ASP.NET-toepassingen te vergrendelen en verder te isoleren. Lees het productoverzicht van .NET Framework versie 1.1 voor meer informatie. [/quote:9525ffdbe3] :)
  • .Net Framework is een ontwikkelomgeving a la Java. Je schrijft .net applicaties die op een soort virtual machine draaien, in plaats van dat ze van de Windows API gebruik maken. Het idee is dat de .Net omgeving makkelijker te programmeren is dan via de standaard Windows API. Het .Net Framework regeld 'op de achtergrond' een hoop zaken die je anders zelf zou moeten programmeren. http://en.wikipedia.org/wiki/.net_framework
  • Dank voor jullie antwoorden. Ben ik nu wijzer geworden? Nee. Voor mij blijft het abacadabra. Ligt niet aan jullie, hoor. Vraag anders gesteld: moet een "gewone"pc gebruiker al die updates voor net.framework installeren?
  • Het .net framework hoef je alleen te installeren, als je programma's hebt, die er gebruik van maken. Zoniet, dan is het alleen maar ballast.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.