Vraag & Antwoord

OS Windows

Bureaublad iconen veranderen van plaats

4 antwoorden
  • (On)regelmatig blijken de iconen op mijn bureaublad van plaats te zijn veranderd, als ik mijn computer aanzet. Ik heb tussentijds geen andere resolutie gebruikt, waardoor ze eventueel niet meer op hun bestaande plaats op het bureaublad zouden passen. Gewoon alles is hetzelfde gebleven, alleen staat alles helemaal anders gerangschikt. En omdat ik nogal veel iconen heb is het opnieuw op zijn plaats zetten steeds een frustrerende en onnodig tijdrovend klusje. Bestaat er een mogelijkheid om de icoonplaats op het bureaublad als het ware vast te lijmen? Win-XP-SP2
  • Je zou als eerste de [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=163743]BagMRU[/url] kunnen verhogen. Anders wat[quote:b63930d791="chris middelburg"][url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=98636]LOCK DESKTOP ICONS[/url][/quote:b63930d791]In de eerste link naar onder scrollen, of klik gelijk [url=http://www.mdgx.com/newtip20.htm#LDI]hier[/url].
  • Automatisch schikken uitschakelen?
  • Bedankt voor de reacties, ik denk dat het probleem nu een stuk minder is, of helemaal weg, maar dat weet je nooit bij Windows.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.