Vraag & Antwoord

OS Windows

OS opnieuw installeren ( hulp nodig )

Anoniem
JanHoos
2 antwoorden
 • Hallo,
  Ik heb me geregistreerd op dit forum omdat ik niet meer weet wat ik moet doen. Ik heb de FAQ doorgelezen maar ik heb wat specifieke vragen.

  Ik heb nu voor het eerst een officiele windows account ( laptop voor mijn studie gekocht ) maar nou heb ik last van traagheid en volgens mij van virussen en spyware.

  Toen het hele probleem begon heb ik de nodige scanners en programma's geinstalleerd maar het probleem blijft bestaan. Windows blijft maar komen met de nodige foutmeldingen
  host32 moet worden afgesloten, met alle gevolgen van dien.

  Ik heb thuis alleen maar ervaring met illegale versies en zelf in elkaar gezettte computers en daar was het makkelijk om windows opnieuw erop te zetten.

  Maar nu heb ik een toshiba en er staan vanuit de fabriek de nodige programma's op. Nou heb al een flink aantal drivers en programma's veilig gezet, maar hoe weet ik nou precies wat ik allemaal weer nodig heb. En alle programma's die er via toshiba opstaan krijg ik er niet meer op volgens mij. Die moeten er vanuit de fabriek opstaan.

  Mijn systeemherstellings punt wil niet verder terug dan oktober. Het liefst zou ik gewoon ergens iets instellen zodat ik terug ga naar fabrieksintsellingen of de dag dat ik mijn laptop voor het eerst aan heb gezet.

  Dit zijn een paar dingen waar ik mee vastloop. Kortom hoe kan ik mijn windows schoonkrijgen ?
 • Waarschijnlijk zit er een herstelfunctie op uw computer of zit er een recovery-cd bij. Op zo'n cd of verborgen partitiatie van uw compuyer staat meestal ook alle software die met u computer is meegeleverd. Weet u niet of u een cd heeft, neem dan contact op met Thosbia. Raadpleeg de handleidign over een eventuele herstelfunctie die op een verboren partitatie op uw harde schijf staat.

  Veel succes!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.