Vraag & Antwoord

OS Windows

Icoontjes verdwenen - Hellup

3 antwoorden
  • Ik heb dit probleem al eerder op het forum gezet maar heb nog steeds het probleem niet kunnen oplossen. Dus nog maar eekeer........... Normaal staan er in je bestandsmappen keurige icoontjes voor elk bestand waaraan je in één oogopslag kan zien met welk programma je het gemaakt hebt. Maar na een update van het programma CorelDRAW ben ik al die icoontjes kwijt. Als dat bij "Mapopties" probeer te wijzigen dan lukt dat ook niet. Ik kan wel aangeven dat de PC het bestand moet openen met een bepaald programma maar de icoontjes veranderen dan in een standaard icoontje. Weet iemand hoe dat kan? Ook TweakUI brengt geen uitkomst!!! Wie kan me helpen? Het gaat volgens mij fout in Windows.
  • Dag, naar ik aanneem doel je met je verwijzing naar TweakUI op de 'rebuild icon-cache' die daar als functie in zit? Dat lijkt mij de normale oplossing voor dit probleem. Als dat niet werkt, zou ik eens op de site van Corel zoeken in de userdatabase naar medegebruikers met hetzelfde probleem. Gegroet, Wilhelm
  • Gooi je [size=9:9d8750a9c5](verborgen)[/size:9d8750a9c5] [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=163743]IconCache.db[/url] van dat account eens weg.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.