Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows-viewer

6 antwoorden
  • Hallo, Wie kan me vertellen hoe de file heet van de Windows-viewer in Windows Xp? Ik neem aan dat dit een file is die in Windows Xp staat, ik kan hem niet vinden. Als je een jpg plaatje aankilikt krijg je de afbeelding te zien met de viewer van Windows. Waar kan ik dit programmaatje vinden? Alvast bedankt.
  • Is geen .exe, maar een .dll. Zo wordt een jpg in de viewer geladen. rundll32.exe C:\WINDOWS\System32\shimgvw.dll,ImageView_Fullscreen %1
  • Bedankt voor het antwoord, ik dacht zelf dat het een exe bestandje zou zijn.
  • Weet iemand ook hoe ik deze viewer weer kan registreren danwel installeren ? Bij mij werkt ie niet meer. Ik heb regsvr32 shimgvw.dll en vergelijkbare opties uitgevoerd echter zonder resultaat.. Ik krijg de melding dat het onderdeel waarnaar wordt verwezen niet op dit systeem geinstalleerd is... mwoah, hij staat toch echt in system32. Moet de dll ook nog ergens anders staan soms? Any idea ?
  • My penny. Kelly Theriot tweak 80 [url=http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm]Disable or Restore Picture and Fax Viewer[/url] [url=http://groups.google.nl/groups/search?hl=nl&q=windows+xp+reinstall+Picture+and+Fax+Viewer&qt_s=Zoeken]Bron[/url]
  • Thnx Tip gevonden echter... herstart etc gedaan.. bood geen soelaas Als ik via rechtermuis bijv een jpg bestand probeer te open met windows viewer voor afbeeldingen etc dan krijg ik onderstaande fout Er is een fout opgetreden tijdens het laden van c:......shimgvw.dll Het onderdeel waarnaar wordt verwezen is niet op dit systeem geinstalleerd. Nog een idee ?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.