Vraag & Antwoord

OS Windows

De nieuwe MSIE 7.0 final installeren

4 antwoorden
  • Door de positieve geluiden wil ik me hier ook aan wagen. MAAR.... Ik draai Wxp sp2 gewoonlijk in een account met beperkte rechten, met AVG aktief en achter een firewall. Als ik nu IE 7 wil installeren zegt hij eerst dat ik beter als administrator kan inloggen. . . Doe ik dat, dan moet ik vervolgens (beter) de virusscanner en de firewall uitschakelen. Prima, maar dan gaat de netwerkkabel er wel uit! Ik vertrouw niemand - en dus ook de boys uit Redmont niet - meer op hun mooie blauwe ogen, maar nu wil het installatieprogramma vervolgens dat ik online ga. Als administrator en zonder firewall of virusscanner! Niet dus. Wat is een veilige en werkbare procedure om IE 7 te installeren?
  • [quote:96a63892ab="p.blauw"]Wat is een veilige en werkbare procedure om IE 7 te installeren?[/quote:96a63892ab] Door in te loggen met je beperkte rechten account, en IE7-WindowsXP-X86-enu.exe te starten via [url=http://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-us/runas.mspx?mfr=true]Runas.[/url]
  • Nou wat bereft die ie7, ik gebruik heb hem vanaf gisteren, maar ik moet je zeggen dat firefox 2 en ie6 toch de beste resultaten heeft.
  • Nou ik had een maand terug ofzo de RC2 of 3 versie en dat zag er toch goed uit, vooral de CSS ondersteuning was veel beter. En ik geloof dat het meer een soort aanbeveling is, ik zou gewoon lekker je AV en FW aan laten...werkt waarschijnlijk prima.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.