Vraag & Antwoord

OS Windows

Accounts en (toch beperkte) rechten

3 antwoorden
  • Kan ik Alle Gebruikers Accounts ECHT volledige toegang geven ??? (misschien via regedit) Ik heb op mijn HP PC met WinXP mediacenter: 1 administrator, en 3 gebruiksaccounts. Alle ingesteld als Beheerder van deze Computer Op de eerst gemaakte account kan alles. Op andere accounts, (ook administrator) kan ik bepaalde dingen niet. Ik kan bv, geen bestandsextingties toewijzen aan progamma's. Zo loop ik tegen de volgende problemen aan: - Als ik voor vrouw en dochter incredimail op HUN account installeer, worden niet de benodigde extingties aan het progamma gekoppeld, zodat ik het niet kan starten zonder eerst 5 foutmeldingen weg te klikken. -Ik kan vanuit een andere dan de hoofdaccount NIET kijken in de Doc.-en Settings map van de andere gbruikers. - Het bekende scherm "openen met" kan ik aanvinken, altijd dit prg. gebruiken. Maar het wordt niet gekoppeld want een volgende keer verschijnt weer het scherm. Is hier een oplossing voor?
  • Gebruikers accounts zijn voor documenten, e-mail en favorieten maar niet voor dingen die echt dieper in Windows ingrijpen. Een programma instelling stijgt uit boven de gebruikers accounts. Als je echt wilt dat iedere gebruiker andere profielen heeft komt je op installaties waarbij je een server nodig hebt. Of dual boot of een pc erbij kopen.
  • Ik wil allleen maar icredimail installeren bij 2 andere accounts, en zorgen dat een bestand met het juiste prg. opent, dit kan nu niet. Alle accounts mogen van mij voledige toegang hebben tot alles, maar ik weet niet hoe.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.