Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

verwijderen beveiligde map

Passer
5 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik heb laatst Windows opnieuw geïnstalleerd, op een andere partitie had ik mijn documenten staan. Nu kom ik Mijn Documenten niet meer in. Op zich is dit niet zo'n groot probleem, want ik had al mij documenten al ge back-upt. Maar nu wil ik die oude map verwijderen, aangezien die nog al schijf ruimte vreet. Maar dit lukt niet omdat de toegang is geweigerd. Ik heb het al geprobeerd om de rechten te wijzigen, maar dit kan niet. Ook via cmd met het commando del F:\Docs lukt het niet. Is er een oplossing, behalve formatteren?

  Mvg,
 • [quote:59df619b9e="Joost de Bruijn"]Is er een oplossing, behalve formatteren[/quote:59df619b9e]Veel oplossingen zijn gerelateerd aan:
  Start > Run > [b:59df619b9e]winver[/b:59df619b9e] > OK :wink:

  Windows XP, denk ik aan (al dan niet in de Veilig Modus) in een administrator-account in te loggen.
  Eventueel tezamen met een take ownership en Simple File Sharing
 • Bedankt voor je antwoord. Helaas, in veilige modus onder Administrator heeft niet geholpen. Zal dus wel formateren worden! Heeft er iemand nog een andere oplossing of moet ik de boel echt gaan formateren?

  Mvg, en alvast bedankt
 • [quote:eea273a570="Joost de Bruijn"]Helaas, in veilige modus onder Administrator heeft niet geholpen.[/quote:eea273a570]Bij dit antwoord mis ik een verwijzing naar de "[i:eea273a570]take ownership en Simple File Sharing[/i:eea273a570]" handeling :-?

  Die handeling is wel Windows versie afhankelijk……. :wink:
 • Ik heb de tekst [i:76b5a2171a]take ownership en Simple File Sharing[/i:76b5a2171a] zeler door gelezen op de Microsoft website. Maar dit werkt niet, want als ik alleen al de map opties open dan krijg ik al de melding dat ik hier niet bevoegd tot ben, en vervolgens kan ik nog steeds niets wijzigen. Helaas. Dat wordt waarschijnlijk formateren. Hartelijk bedankt voor de hulp.

  Mvg,

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.