Vraag & Antwoord

OS Windows

Brander werkt niet meer ivm registerbeschadiging?

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Een poosje geleden had ik last van spyware en virussen die zich zeer moeilijk lieten verwijderen. Het is me uiteindelijk gelukt maar niet zonder gevolgen.
  Ik kan nu namelijk geen cd's meer branden. Als ik rechtsklik op bestanden en deze wil kopieëren krijg ik geen melding dat er bestanden in de wachtrij staan om te branden, wat je normaal dus krijgt.
  Externe brandprogramma's zoals Nero of Nti cd/dvd maker werken evenmin.
  Ik denk aan een beschadiging van het register, maar weet niet hoe ik dit kan herstellen.
  Met registrymechanic lukt het niet in elk geval.
  Iemand suggesties?
 • configuratiescherm - systeem - hardware - apparaatbeheer: zie je hier de brander nog wel staan?
  zo ja, hier verwijderen, pc uitzetten en bij het weer aanzetten zou de drive opnieuw gevonden en geïnstalleerd moeten worden.
 • Ja, daar staat ie gewoon tussen. Ik kan met de rechtermuis namelijk ook gewoon bestanden naar het cd rom station kopieëren. Alleen gebeurd er dan verder niets.
 • [quote:f0c4895fa4="derkdejong"]configuratiescherm - systeem - hardware - apparaatbeheer: zie je hier de brander nog wel staan?
  zo ja, hier verwijderen, pc uitzetten en bij het weer aanzetten zou de drive opnieuw gevonden en geïnstalleerd moeten worden.[/quote:f0c4895fa4]

  Hehe, heb te snel gelezen. De laatste 2 regels niet goed gezien, en die zie ik nu dus pas, na het plaatsen van mijn eerste reactie.
  Dit ga ik inderdaad is ff proberen ja!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.