Vraag & Antwoord

OS Windows

cpu affiniteit instellen

5 antwoorden
  • Hoi ik kan ik taakbeheer bij een programma, affiniteit instellen doen . en dan kiezen dus cpu 0 en cpu 1. Als ik dit doe terwijl ik bf2142 ga spelen merk ik dat het spel stukken beter loopt. opstart>? http://img516.imageshack.us/img516/6296/affiniteittg1.jpg http://img512.imageshack.us/img512/1499/affiniteit2xf5.jpg dus dan wil ik cpu 0 dat vinkje doen, en cpu1 alleen laten draaien voor bf2142. zou iemand weten hoe je dit automatisch kan laten doen, als je het spel start? dus niet weer 1e ctrl+alt+del moet doen en het handmatig doen? hoop erop:) :lol:
  • niemand die hier iets op weet? :oops:
  • Bedoel je dat BF2142 de affiniteit slechts één CPU staat aangevinkt, maar dat je dat wel via taakbeheer kan veranderen ? MMMMmm ben benieuwd; zal het vanmiddag bij BF2142 eens checken en wie weet werkt dit ook bij FSX (die zou ook op twee cores moeten kunnen draaien, maar doet dit dus niet) Al
  • nee ik bedoel. standaard staan er 2 aangevinkt. maar juist als ik er 1 uitzet als ik het spel opgestart heb. dan heb ik minder lag enzo:) dus ik zou juist willen dat als ik bf2142 opstart hij automatisch die cpu0 niet meer aanvinkt en alleen cpu1 aanlaat gekruist. iemand een oplossing?:)
  • Kijk hier eens (bij Fix4): http://www.hardforum.com/showthread.php?t=983781

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.