Vraag & Antwoord

OS Windows

wachtwoordt voordat je pc start

4 antwoorden
  • heyy een vriendin van mij had bij het opstarten, een klein scherm waar ze haar wachtwoordt moest invoeren. dat scherm kreeg ze helemaal aan het begin van het opstarten van de computer. dus voor een windows logo..(dat aan het laden is) weet iemand hoe je zo iets ook op je eigen pc kunt zetten? alvast bedankt.!!
  • Dat kun je in je BIOS instellen. Bij opstarten de juiste knop een paar maal indrukken (vaak F2 of DEL). Dan kom je in het BIOS menu en daar moet je even zoeken. De BIOSsen verschillen nogal.
  • oww ok ik dacht dat de wachtwoordt alleen bedoeld was voor het geval als je je BIOS in wilt komen.. dat ze je dan vragen... maar dat is dus een wachtwoordt als de pc gewoon normaal opstart Bedankt :)
  • Je hebt er een beetje verstand van! Ik zal het uitleggen: Veel BIOS instellingen laten 2 niveau's of 2 soorten wachtwoorden toe, 1 om het bios aan te passen en 1 om de computer aan te kunnen zetten. Jij bedoeld dat laatste. Waarschijnlijk moet je in je BIOS goed even zoeken en lezen want de wijze verschilt per pc.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.