Vraag & Antwoord

OS Windows

Internet afbeelding als bijlage toegevoegd bij hotmail

Anoniem
Ger
2 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb een vraag.

  Wanneer ik een e-mail vanuit Microsoft Outlook verstuur naar een hotmail e-mail adres met een afbeelding die van internet geladen wordt, dan wordt dat bestand opgeslagen als bijlage in hotmail.

  Wanneer ik ditzelfde mailtje naar een e-mail adres stuur die in Outlook geopend wordt, dan wordt het gewoon van de website gedownload en GEEN bijlage toegevoegd.

  Ik verstuur de mail via Microsoft Outlook en heb een plaatje geladen vanaf de website ( http://www.fitnesswayoflife.nl/mail/Logo%20newsletter.jpg ) en die staat als logo bovenaan in de e-mail.

  Ik heb in html briefpapier gemaakt en die bij de opties van Outlook ingeladen. Als ik ditzelfde mailtje naar een Outlook account stuur (bijv. naar mezelf) wordt het logo gewoon bovenaan de pagina geladen vanaf bovenstaand webadres en NIET in de bijlage gezet.

  Stuur ik ditzelfde mailtje naar mijn hotmail account en open ik het via hotmail.com dan wordt het logo eveneens geladen, maar WEL in de bijlage gezet.

  Is hier een oplossing voor?

  Alvast bedankt voor de reacties

  DJFryslan :P
 • Ik ben ondertussen even bezig geweest met het nakijken van de instellingen in Microsoft Outlook en:

  Heb de oplossing gevonden!!

  Ga naar: 'Extra - Opties'

  Tabblad: 'E-mailindeling'

  Knop: 'Internetindeling…'

  Uitvinken: 'Als een HTML-bericht afbeeldingen bevat die op internet staan, een kopie van de afbeeldingen verzenden in plaats van een verwijzing van de locatie'

  Wanneer deze optie aangevinkt is, worden de afbeeldingen die op mijn internetpagina staan als bijlage toegevoegd. En na deze optie uitgevinkt te hebben worden ze gewoon van internet af geladen.

  Misschien heeft iemand hier in de toekomst nog iets aan :roll:

  :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.