Vraag & Antwoord

OS Windows

Keyboard layout verandert automatisch

Anoniem
juul
7 antwoorden
 • Hallo

  Ik heb een AZERTY toetsenbord dat ingesteld is op 'Belgisch (punt)'. Om een onduidelijke reden verandert dat plots automatisch in QWERTY. Als ik dan kijk naar de instellingen zie ik dat 'Engels' er dan ook bij staat. Ik verwijder die dan en alles gaat weer goed, tot opeens op mijn toetsenbord weer op 'Engels' QWERTY staat.

  Hoe kan ik dat voorkomen?

  [img:da41663d97]http://users.skynet.be/fa032299/keyboard.jpg[/img:da41663d97]
 • Dus je verwijdert de engelse taal + vs toetsenbord, en die komt dan vanzelf weer terug? Vreemd. Tijdelijke oplossing zou kunnen zijn daarvoor ook een azerty tikplank in te stellen.
 • Hij komt vanzelf weer terug ja, ik probeer het eens met Engels op 'Belgisch (punt)' te zetten. Bedankt.
 • soms is het heel simpel: als je engels verwijderd hebt, klik je toch hopelijk wél eerst op toepassen en dan pas op ok….. :wink:
 • Had gekund, maar ik heb wel degelijk op toepassen geklikt :wink: (hoewel ik zie dat als je alleen op OK klikt en dan terug gaat kijken, 'Engels' echt wel weg is)

  Ik heb ondertussen 'Engels' op 'Belgisch (punt)' gezet, maar ook dat haalt niets uit. Als het weer gebeurt en ik ga kijken, is die 'Belgisch (punt)' weer veranderd in 'Verenigde Staten' :evil:

  Bij de toetsinstellingen staat trouwens alles ingesteld op 'geen'.
 • Sorry voor opgraven oud topic, maar probleem is er nog altijd. Ik heb nu door dat het CorelDRAW X3 is die mijn keyboard altijd naar QWERTY zet, terwijl in alle andere programmas gewoon AZERTY blijft werken. Helaas geen idee waarom CorelDRAW dat steeds doet, of hoe ik het kan verhelpen :(
 • [quote:4c7775994c="juul"]Ik heb nu door dat het CorelDRAW X3 is die mijn keyboard altijd naar QWERTY zet, terwijl in alle andere programmas gewoon AZERTY blijft werken. Helaas geen idee waarom CorelDRAW dat steeds doet, of hoe ik het kan verhelpen[/quote:4c7775994c] Check deze discussie over corel draw 12 qwerty.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.