Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Win Update

lion
5 antwoorden
 • Lastig te omschrijven vraag, maar ik hoop dat jullie de strekking begrijpen….:

  Maakt het voor de toekomstige (automatische) werking van Windows Update (op je systeem) nog iets uit of je "tussentijds" de webpagina bezoekt en die updates "handmatig" verzorgt…..?
  M.a.w.: kun je de verschillende manieren door elkaar gebruiken?
 • Yes! :wink:
 • De automatische update verzorgt alleen de kritieke updates. Het is dus sowieso geen slecht idee, af en toe handmatig de updatepagina te bezoeken.
 • Dank voor jullie feed back!

  Win Update staat op mijn systeem zo ingesteld dat ik "een melding ontvang, maar niet automatisch download / installeer. Dit werkt normaal gesproken prima. De vorige keer ontving ik een melding dat er updates beschikbaar waren en heb gekozen voor download. De "[u:346cf23f8d]werkelijke[/u:346cf23f8d]" download (gereguleerd door M$ i.v.m. drukte op de server) laat dan vaak (soms een dag of wat) op zich wachten en wordt dan gemeld met "gereed voor installatie".

  Mijn vraag houdt mede verband met het feit dat ik deze week al 2 meldingen heb gehad over updates, de eerste keer een stuk of 4, de tweede keer (vandaag) 1x, waarbij ik gekozen heb voor "download", maar de updates van de eerste keer (inmiddels 2 dagen geleden) zijn nog steeds niet "binnen". Is dit normaal, mede gezien het feit dat M$ al had laten weten via de pers dat het belangrijke updates betrof en dat deze updates zeer "gereguleerd" zouden worden verzorgd?
  M.a.w.: werkt die update engine nog wel correct, of komt er hier ook wel eens een foutje voor….??
 • Of er fouten voorkomen weet ik niet, maar zelf gebruik ik altijd de handmatige update manier en heb nog nooit enig probleem ondervonden. Je kan ook altijd even kijken naar je updategechiedenis, dan weet je exact wat er wel of niet goed gegaan is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.