Vraag & Antwoord

OS Windows

windows XP kan niet geinstaleerd...

Anoniem
terhoeve
10 antwoorden
 • Wie kan me helpen? Ik kan geen ene windows xp op mijn computer geinstaleerd gekregen, het is een nieuwe harde schijf er staat niks op. :oops: :oops: :oops: :oops:
 • [quote:5adeecc055="terhoeve"]Ik kan geen ene windows xp op mijn computer geinstaleerd gekregen, [/quote:5adeecc055] Op wat voor een pc? Check deze Windows XP Installation and Upgrade, Part Six. En meld waar het in de installatie mis gaat. Meld ook eventuele foutmeldingen.
 • Naar je bios gaan, en zorgen dat bij start-up options cd-rom op enabled is. Daarna de cd van WinXp in je cd/dvd rom stoppen en dan kan de installatie beginnen :wink:
 • [quote:28cc10e509="terhoeve"]……het is een nieuwe harde schijf er staat niks op. [/quote:28cc10e509]

  Wel eerst een partitie aanmaken en formatteren natuurlijk, dat kan je doen, als je vanaf de Windows XP CD opstart.
 • hij begint te instaleren (windows Xp Prof.) en dan gaat het ie weer van vooraf aan met instaleren
 • Dan zal de installatie zich verslikken in een stuk hardware. Derhalve, verwijder alle overbodige hardware incl. PCI kaarten en probeer het opnieuw ;-)
 • Het is een nieuwe pc zonder xp geinstaleerd , ik had zelf een xp prof
 • Dat zegt niks, een nieuwe PC.

  Als een Windows XP of 2000 afbreekt tijdens een installatie, is het in 99% van de 100% een stuk hardware wat niet goed werkt.

  Maar je kan er natuurlijk gewoon bij gaan zitten kijken, alleen kom je dan niet verder ben ik bang ;-)

  Dus doen wat ik eerder aangaf, of die PC retour leverancier, simpel toch?
 • Probeer eens een andere windows cd als je die hebt. Misschien is diegene die je hebt beschadigd.
 • [quote:acfb892ec0="terhoeve"] hij begint te instaleren (windows Xp Prof.) en dan gaat het ie weer van vooraf aan met instaleren[/quote:acfb892ec0] Ik had toch gevraagd in mijn vorig bericht, waar het in de installatie mis gaat. Waarbij je met die link die ik postte over Windows XP Installation and Upgrade Part Six, kon aangeven tot welk plaatje je komt. Maar begrijp ik goed dat het tot "8. Setup folder copy phase and reboot" goed gaat, en dat na de reboot de melding "hitting any key to boot the CD" niet te zien krijgt, en weer met de Windows Setup begint.

  Dan zou het inderdaad zoals FTI zegt, het aan de Windows XP cd liggen. Dan zou je tijdens de reboot naar het BIOS kunnen gaan, en de hardeschijf bovenaan/vooraan de bootsequence terug kunnen zetten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.