Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Cut & Paste in Internet Explorer; schewrmgrootte fixeren

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Na een herinstallatie van Internet Exlporer 6 (IE 7 gaf alléén maar problemen) word ik met het volgende geconfronteerd:

  - Bij plakken vanuit het klembord op een pagina in IE krijg ik steeds de voor mij overbodige, vraag 'Wilt u deze pagina toestaan gegevens van uw klemborg te plakken?'. Ik kan bij instellingen niet ontdekken hoe ik deze tussenstap, die ik al die jaren nooit eerder heb gezien, kan uitschakelen. Heeft iemand een advies?

  - Bij het opvragen van een link vanaf een webpagina wordt de nieuwe pagina steeds in een scherm van minimale grootte gedisplayed. Uiteraard kan ik het nieuwe scherm groter maken, maar het lukt me niet om dat grotere formaat vast te leggen zodat ik die actie niet elke keer opnieuw hoef uit te voeren. Wie helpt me??

  Waarschijnlijk zijn dit allemaal beginnersproblemen, maar ik leer graag van het stellen van op zich misschien wat dom aandoende vragen ;-))

  Bij voorbaat dank

  Jan Bartelds
 • [quote:c324b581d9="janbartelds"]Bij plakken vanuit het klembord op een pagina in IE krijg ik steeds de voor mij overbodige, vraag 'Wilt u deze pagina toestaan gegevens van uw klemborg te plakken?'[/quote:c324b581d9]Volgens mij is dat een optie onder [b:c324b581d9]Office Word[/b:c324b581d9]….
  [quote:c324b581d9="janbartelds"]Bij het opvragen van een link vanaf een webpagina wordt de nieuwe pagina steeds in een scherm van minimale grootte gedisplayed[/quote:c324b581d9]Onderwerp: Venster opent vaak te klein in explorer
 • [quote:7df226177d="Rosturp"][quote:7df226177d="janbartelds"]Bij plakken vanuit het klembord op een pagina in IE krijg ik steeds de voor mij overbodige, vraag 'Wilt u deze pagina toestaan gegevens van uw klembord te plakken?'[/quote:7df226177d]Volgens mij is dat een optie onder [b:7df226177d]Office Word[/b:7df226177d]….

  Blijkt een optie te zijn onder internetopties>beveiliging>aangepast niveau>script plakken toestaan ja of niet. Is opgelost. Met dank.

  [quote:7df226177d="janbartelds"]Bij het opvragen van een link vanaf een webpagina wordt de nieuwe pagina steeds in een scherm van minimale grootte gedisplayed[/quote:7df226177d]Onderwerp: Venster opent vaak te klein in explorer[/quote:7df226177d]

  Klopt: geadviseerde actie geeft resultaat. Veel dank!
 • Oei… [b:40beddf757]janbartelds[/b:40beddf757] gebruikte de [img:40beddf757]http://forum.computertotaal.nl/phpBB/templates/ct/images/lang_dutch/icon_quote.gif[/img:40beddf757]functie :-?
  Mag… maar liever niet voor de hele reactie.
  Mede daardoor komt de eerste oplossing niet goed in beeld.
  [quote:40beddf757="janbartelds"][i:40beddf757]vraag 'Wilt u deze pagina toestaan gegevens van uw klembord te plakken?[/i:40beddf757]
  Blijkt een optie te zijn onder internetopties>beveiliging>aangepast niveau>script plakken toestaan ja of niet. Is opgelost. Met dank.[/quote:40beddf757]Mooi :D
  Bedankt voor het melden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.