Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Outlook

andre@home
9 antwoorden
 • We moeten een nieuwe Windows XP installatie uitvoeren, maar we willen de e-mail niet kwijtraken (outlook - geen outlook express). Welk(e) bestand(en) moeten we dan naar een andere partitie overzetten als back-up en kunnen we dat/die dan later ook weer terugzetten? Of is het mogelijk om de e-mail op een andere partitie te laten staan, zodat bij een nieuwe installatie niet steeds de e-mail geback-upt hoeft te worden. Bedankt.
  Gerda
 • Enige info over het Office [b:91f316741c]*.PST[/b:91f316741c] bestand in Onderwerp: E-mails, waar te vinden?
 • Terugzetten kan altijd maar ik heb mijn e-mail map op een apart partitie staan en nadat ook ik opnieuw XP had geinstalleerd kon ik de koppeling weer maken. Persoonlijk vind ik het laatste dus handiger.
 • Ja, dat lijkt me ook het handigste, maar kan ik dan outlook zo instellen dat het pst bestand op een andere partitie komt te staan?
 • [quote:7f3546ff39="vxvk"]maar kan ik dan outlook zo instellen dat het pst bestand op een andere partitie komt te staan?[/quote:7f3546ff39]Was de Office Online uitleg daar niet duidelijk genoeg in?
 • Ja dus. Bij Outlook via extra, opties en dan e-mailinstellingen kun je de locatie opgeven.
 • Bestand > Gegevensbestandbeheer dus voor de lokatie

  Suc6
 • Fijn, daar kan ik mee aan de gang. Is er ook een mogelijkheid om pst-bestanden samen te voegen of om verschillende pst-bestanden toegankelijk te maken onder outlook? Ik heb intussen drie pst-bestanden, maar ik kan alleen maar de laatste actief maken. Het gaat hier om de computer van onze zoon. Ikzelf werk met Eudora en daar heb ik geen problemen mee. Ja, ik weet, normaal helpt de zoon de moeder. Hier is het andersom. Gerda
 • [quote:111f861efe="vxvk"][size=9:111f861efe]Is er ook een mogelijkheid om pst-bestanden samen te voegen of om verschillende pst-bestanden toegankelijk te maken onder outlook?[/size:111f861efe][/quote:111f861efe]Om te beginnen, denk aan de 2GB limiet.
  PST-bestanden samenvoegen gaat bij mijn weten gewoon via de Im- Export functie
  combine outlook pst
  Anders:
  Merging PST Files

  Merging 2 Outlook.pst data files into 1
  Alternatief:
  PST-reader MailNavigator
  Opslaan als [b:111f861efe]*.msg[/b:111f861efe] en/of [b:111f861efe]*.txt[/b:111f861efe] formaat.
  MessageSave for Outlook

  How to Outlook Backup and Restore

  Bestandslocaties van Outlook

  Waar slaat Outlook mijn gegevens en configuraties op?

  PST-bestanden maken en gebruiken in verschillende versies van Outlook

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.