Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Hoe IE 7.0 toewijzen aan Hyperlinks?

None
4 antwoorden
 • Hallo

  Ik heb een probleem bij het openen van links in verschillende situaties, zoals:
  -links in een mailtje
  -links die je vind bij de 'Help' in een softwareprogamma
  -als ik bijvoorbeeld bij Eigenschappen voor Beelscherm, onder Thema's op 'Meer thema's online..' klik (in het dropdown menu)

  Ik zal even de voorgeschiedenis beschrijven vanaf wanneer het probleem zich voor is gaan doen:
  Ik heb sinds kort een nieuwe laptop, met voorgeinstalleerde softwaar, waaronder CompuServe (Internetaanbieder). Wanneer ik een link wilde openen in bijvoorbeeld de bovenstaande situaties, opende deze link automatisch in een vage explorer van CompuServe waar ik gevraagd werd om mij aan te melden etc. Daar had ik geen zinin, dus heb CompuServe verwijderd van de laptop. Sindsdien kan ik zulk soort links niet meer openen, dan krijg ik meldingen als:

  [i:22ce57c18b]Er is geen programma om deze link te openen. Ga naar Configuratiescherm en dan naar Mapopties om dit te verhelpen.[/i:22ce57c18b] (het kan wat afwijken maar hier komt het op neer)

  Wanneer ik naar Mapopties ga dan kan ik nergens vinden hoe ik bijvoorbeeld Internet Explorer (ik heb versie 7.0) kan 'assign-en' om deze links te openen.

  Weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen?

  (Voor de volledigheid: Ik draai op Windows XP Media Center Edition)

  Groeten Boudewijn
 • Misschien regsvr32 urlmon.dll
 • Ik heb de goede melding bij het link-probleem in Microsoft Outlook nog eens even nagetrokken:

  [i:aaee49f49a]This operation is cancelled due to restrictions in effect of this computer. Please contact your administrator.[/i:aaee49f49a]

  Dat is raar want ik BEN de adminstrator.
 • [quote:42fda7e76e="shredmaster17"]Ik heb de goede melding bij het link-probleem in Microsoft Outlook nog eens even nagetrokken:

  [i:42fda7e76e]This operation is cancelled due to restrictions in effect of this computer. Please contact your administrator.[/i:42fda7e76e]

  Dat is raar want ik BEN de adminstrator.[/quote:42fda7e76e]

  heb de stappen doorgelopen op de site. De volgende dll bestanden geeft hij foutmelding aan:
  Msjava.dll ('Het in het geheugen laden van de bibliotheek (msjava.dll) is mislukt - kan opgegeven module niet vinden

  Mshtml.dll ('mshtml.dll is geladen, maar maar het ingangspunt DllRegisterServer is niet gevonden. Dit bestand kan niet worden geregistreerd')

  Moet ik IE 7.0 dan maar overnieuw installeren?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.