Vraag & Antwoord

OS Windows

IE en google

4 antwoorden
  • als je op google iets zoek, dat onthoud IE welken woorden je bebruikt heb. bijvoorbeeld ik google op computer, dan als ik de volgende keer de c in druk dan komt computer tevoorschijn. nu gebruik ik google heel vaak, nu is die lijst zo groot is geworden dat het soms even duurt voordat ik weer kan typen. nu de vraag: hoe kan ik die lijst verwijderen?
  • Ik heb google toolbar er op gezet. Dan zit er een pijltje op de toolbar en dan klik je daar op en dan staat er: geschiedenis wissen of iets dergelijks. Je kunt die toolbar gratis downloaden, dus dat zou je kunnen doen maar er zullen vast ook andere oplossingen zijn... succes! :wink:
  • Internet options starten via configuratie scherm of IE. Dan tabje inhoud. Dan op de knop AutoAanvullen. Er verschijnt een popupje. Dan formulieren wissen. En dan is alles gewist. Als je je wachtwoorden ook wilt wissen dan klik je op wachtwoorden wissen.
  • [quote:ec62534f1b="Robbiepr1"]Internet options starten via configuratie scherm of IE. Dan tabje inhoud. Dan op de knop AutoAanvullen. Er verschijnt een popupje. Dan formulieren wissen. En dan is alles gewist. Als je je wachtwoorden ook wilt wissen dan klik je op wachtwoorden wissen.[/quote:ec62534f1b] thanks 8)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.