Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

wordbestanden niet meer toegankelijk

None
4 antwoorden
 • Ik gebruik office XP professional. Sinds ik hitman pro heb toegepast, zijn de word bestanden die onder documenten en settings
  aam\wordbestanden zijn opgeslagen niet meer toegankelijk, Ik krijg dan de melding: "d;|documenten en settings niet toegankelijk. Mogelijk bevindt de map zich op een locatie die niet meer beschikbaar is. Het is ook mogelijk dat de map is beveiligd met een wachtwoord".
  Vanuit verkenner lukt het ook niet de wordbestanden te openen. Dan volgt ook een foutmelding dat het documentpad ongeldig is. Voor de andere bestanden van office (excel en powerpoint) geldt dit allemaal niet. Dat werkt goed.
  Hoe kan ik dit oplossen?
 • Ga naar Configuratiescherm>Software>Office>Wijzigen>herstellen.
 • Ik meen dat HM Pro een back-up maakt….. zet deze terug.
  De B&P mensen zitten dan ook niet te juichen om dit programma.
  [quote:742d73c26d="Passer"]Voer een "take ownership"-actie uit[/quote:742d73c26d]
  Exact dezelfde foutmelding, maar dan bij het opslaan. Misschien dan een workarround opheldering geeft.
  [quote:742d73c26d="MS KB Article ID 897853"]Mogelijk bevindt de map zich op een locatie die niet beschikbaar is. Het is ook mogelijk dat de map is beveiligd met een wachtwoord[/quote:742d73c26d]
 • bedankt. herstel via configuratiescherm - software - wijzigen was voldoende. Hitman pro ga ik niet meer gebruiken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.