Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows blijft hangen bij laden

3 antwoorden
  • hoi :lol: sinds ik m'n nieuwe hdd en muis heb start m'n computer als ik hem koud opstart 50 % van de gevallen niet door; blijft dan hangen bij het laadbalkje en ik moet hard resetten. gebeurt vaak zo'n5 X achter elkaar... Nu zou je zeggen: uitsluiten. maar soms gebeurt het dagen niet, dus dat zou echt maanden gaan duren :cry: Iemand een tipje?
  • dit is dus behoorlijk vaag.... wat bedoel je met doorstarten: wat is het laatste wat je waarneemt voor het doorstarten staakt? welk os wordt geacht op te starten? wat zeggen logboeken? de bios al eens gereset?
  • [quote:c3cf098776="derkdejong"]dit is dus behoorlijk vaag.... wat bedoel je met doorstarten: wat is het laatste wat je waarneemt voor het doorstarten staakt? welk os wordt geacht op te starten? wat zeggen logboeken? de bios al eens gereset?[/quote:c3cf098776] sorry ;) het latste wat ik zie voor het stopt is gewoon het laadbalkje van Windows (XP pro) dat soms gewoon helemaal bevriest, soms wel doorgaat maar niets "doet" dwz er gebeurt niks. in de logboeken kan ik niks erover terugvinden, zal nog eens wat beter zoeken. Bios meerdere keren gereset inderdaad, maar dat haalde ook niks uit...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.