Vraag & Antwoord

OS Windows

Nieuwe XP installatie loopt steeds vast na half uur

3 antwoorden
  • Goeiemorgen, Nadat ik XP weer eens opnieuw heb geinstalleerd werkt alles weer zoals het moet. Behalve dan dat de taakbalk en het buroblad steeds na een half uur vastlopen, waardoor ik verder niks meer kan doen. Met de geopende programma's kan ik wel gewoon verder werken. Wat is er aan de hand? Deze pc draait al jaren op deze versie XP, en bij vorige installaties had ik dit probleem niet. Het gaat om een Pentium4 1500, 640mb geheugen, geforce mx4000 128mb. Ik hoop op een goede tip! grt Vincent
  • Je kan dit proberen: [Start] => [Uitvoeren] => regedit => [enter] Ga naar: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\StuckRects Selecteer Stuckrects in het linker venster en druk op [Del] Reboot. Windows maakt een nieuwe taskbar.
  • bekijk ook de temperaturen eens van je apparatuur. met name de hdd !! als deze te warm wordt, crashed je PC ook wel eens. ik heb het zelf wel eens met de videokaart gehad. ding te warm, PC uit .. ben er 3dgn mee bezig geweest er achter te komen waar het aan lag ..

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.