Vraag & Antwoord

OS Windows

geschikt voor Vista?

5 antwoorden
  • Via de website van MS kun je kijken of je pc eventueel geschikt is voor Vista, zie blz 97 van laatste C!T. (http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/default.mspx), maar bij het uitpakken komen er allerlei pop-upjes van error en dat soort zaken. Zou dit kunnen samenhangen dat ik ooit na een nieuwe XPhome-installatie van mijn Medion-pc geen officiële XP meer heb?
  • [quote:2dbd6a7f82="f.j.stols"]maar bij het uitpakken komen er allerlei pop-upjes van error en dat soort zaken. Zou dit kunnen samenhangen dat ik ooit na een nieuwe XPhome-installatie van mijn Medion-pc geen officiële XP meer heb?[/quote:2dbd6a7f82] Wat pak je dan uit? Die upgrade advisor is toch niet ingepakt. WindowsVistaUpgradeAdvisor.msi Die bij een Medion-pc van een (online)winkel wordt meegeleverd, is bij mijn weten gewoon een legitieme Windows XP versie.
  • als ik met de muis boven het opgehaalde progr. zweef lees ik o.a. Windows installer-pakket. Installation database. Windows Vista Upgrade Advisor.msi This installer database contains logic and data required to install W.V.U.A., ter groote van 6,54 MB. Aan het eind de setup wizard komt de melding: FOUT met wit kruis in rode cirkel en de tekst: Fatal Execution Engine Error (0x7927baca).Als je op de OK knop klikt: Application has generated an exception that could not be handled. En dan kun je wel cancelen of doorgaan, maar er gebeurt niks meer....
  • [quote:1b8f623e95="f.j.stols"]Windows Vista Upgrade Advisor.msi This installer database contains logic and data required to install W.V.U.A., ter groote van 6,54 MB. [/quote:1b8f623e95] Je bedoelt dus die critical update voor Upgrade Advisor. Die krijg ik hier ook te zien. En is inderdaad 6,54 MB groot. Dus dan kwam je na het downloaden en installeren, weer terug bij de Upgrade Advisor Setup Wizard. En de License Agreement. Installatie folder. En het installeren. Bij verscheen: Installation Complete. Kreeg je overigens nog wel de melding te zien om MSXML en .NET Framework te installeren?
  • de vraag was: Kreeg je overigens nog wel de melding te zien om MSXML en .NET Framework te installeren? antwoord: nee.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.