Vraag & Antwoord

OS Windows

Data Exection Prevention bij map met fotos

5 antwoorden
  • Ik krijg sinds kort een [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Data_Execution_Prevention] Data Execution Prevention[/url] error bij mappen waarin fotos staan. Er is geen probleem als ik de fotos als lijst heb staan, maar zodra ik ze als thumbnails wil bekijken krijg ik deze error. Zeer irritant, want alle explorer vensters worden gesloten. Heb het pas sinds kort. Ik heb Windows Xp Professional met alle service packs en alleen de laatste update (ie7) is nog niet gedraaid.
  • Gewoon D.E.P uitschakelen door je boot.ini te veranderen,NoExecute=OptIn veranderen in NoExecute=AlwaysOff
  • ja ik krijg die DEP sh*t ook wel eens. Maar dan voer ik het programma gewoon in bij de lijst van DEP.. maar waar vind ik die boot.ini ?
  • [quote:a9669f209a="MReLecTro"]ja ik krijg die DEP sh*t ook wel eens. Maar dan voer ik het programma gewoon in bij de lijst van DEP.. maar waar vind ik die boot.ini ?[/quote:a9669f209a] Rechtsklikken/deze computer/eigenschappen/geavanceerd/opstart/instellingen/bewerken
  • "Rechtsklikken/deze computer/eigenschappen/geavanceerd/opstart/instellingen/bewerken" Je kunt ook verborgen bestanden zichtbaar maken. Dan zie je hem staan in de root directory, iha. C. Dubbel klikken opent hem in notepad, waarna je de aanpassing kunt maken. Je kunt ook eerst even een backup maken, bv. boot.ini.old of zo.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.