Vraag & Antwoord

OS Windows

IE 7

5 antwoorden
  • Na installatie van IE 7 kan ik met de snelkoppelingen op het bureaublad geen website meer openen. Ook het aankliiken van een url adres ,in bv een e-mail, werkt niet meer. Hoe los ik dit op???????? Mijn dank J.K
  • zet bij opties het phsing filter een helemaal uit... dat schijnt een groot probleem te zijn. Er zijn al updates voor maar zelfs die werken nog niet helemaal.
  • Dit en vele tientallen sugesties gebrobeerd maar niets werkt ook op de hulp site van MS weten ze geen oplossing. De mannen van unkle Bill zouden op les moeten gaan bij de mannen van Firefox,want die ga ik nu ook weer gebruiken en heb daar al zeer goede ervaringen mee. Iedere keer als MS denkt iets goeds te hebben gemaakt blijkt het niet goed tewerken en deze ervaring heb ik nu al vele jaren.
  • Ja idd daar heeft Microsoft wel een oplossing voor gevonden om die fouten te ontdekken: de gewone gebruiker zoals jij en ik :)
  • Is de extentie url wel gekoppeld aan Internet Explorer? Dat zit ergens in de Verkenner als ik het wel heb. Maar zit nu zelf onder Vista te knutselen en daar s alles anders :) groetjes Edmond

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.