Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows Installer start ongewild automatisch op

Anoniem
JimBFB
2 antwoorden
 • Ik heb een Windows installer probleem dat zich tot hiertoe enkel voordoet bij het willen openen van beeldmateriaal met mijn ACDSee 6.0. en/of het sluiten van mijn beeldbewerkingssoftware FotoCanvas (uit dezelfde ACDSee package). Ik heb het vermoeden dat dit niet specifiek iets te maken heeft met mijn ACDSee die ik trouwens al jaren op mijn PC geinstalleerd is en foutloos werkt.

  Ziehier de symptomen: Als ik op een jpeg klik (het beeld zou dan standard met mijn ACDSee moeten openen), start echter automatisch mijn Windows Installer en begint deze naar een *.msi file te zoeken. Dat bestand word natuurlijk niet gevonden want het stond mogelijk vroeger in een tijdelijke map. Ik kan de installer afbreken maar hij begint steeds terug opnieuw. Als ik nu op een jpeg klik moet ik een aantal malen snel op annuleren klikken (van de automatisch startende Windows Installer) en dan opent eindelijk mijn jpeg in ACDSee alsof er nooit iets gebeurd was. Ik kan mijn ACDSee vanaf dat ogenblik normaal gebruiken. Ik moet zeggen dat ik vroeger nogal eens last heb gehad van die automatisch startende installer. Dat was dan met Word.

  Op Google heb ik stukjes van andere forums gelezen waar andere mensen ook problemen hebben met andere programma's waarbij bij het aktiveren van die programma's ook die Windows Installer steeds vanzelf opstart. Ik heb nog geen oplossing gevonden.
 • k Heb er een paar maanden geleden eens een topic over gestart:

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=150054

  Misschien helpt het :wink:

  EDIT: oeps, al meer dan een jaar geleden :o

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.