Vraag & Antwoord

OS Windows

Beeldscherm achtergrond Windows XP Pro

3 antwoorden
  • Sinds gisteren is mijn bureaubladachtergrond op een blauwe kleur gesprongen, deze heb ik nog veranderd in wit, maar is ook geen gezicht. Ik wil gewoon mijn oorspronkelijke foto weer terug als achtergrond, maar dit is niet meer mogelijk. Ik kan nog wel m'n schermbeveiliging veranderen, maar een foto als achtergrond op het bureaublad plaatsen is niet meer mogelijk. Als ik in het configuratiescherm naar "eigenschappen voor beeldscherm" ga en op bureaublad klik, is het vakje met "achergrond" helemaal cremekleurig en kan daar niets uit kiezen. Ook de schuifbalk ernaast is niet in beweging te krijgen. Heeft iemand een idee wat hier aan de hand is en nog beter, hoe ik op een andere manier mijn oorspronkelijke foto weer terug krijg.
  • Dit is vaak het gevolg van een besmetting. Zou allereerst eens grondig naar rotzooi gaan scannen. Gebruik daar ook eens deze voor: http://safety.live.com/site/nl-NL/default.htm Die moet je in IE draaien anders doet ie het niet. Mocht er niets gevonden worden dan lijkt een Hijacklogje geen slechte optie. Eerst even dit doen: Druk op je Bureaublad op de toetsen Ctrl+Shift+Escape. Je komt nu in Taakbeheer. Kies Bestand - Nieuwe Taak en type: explorer.exe Dan OK.
  • Ik heb de dingen zoals hierboven omschreven uitgevoerd, maar helaas zonder resultaat. De optie bladeren om een nieuwe achtergrond in te stellen is niet bruikbaar. Iemand nog andere ideetjes, want bij het afsluiten zie ik dus wel nog heel even de foto die er gewoonlijk als bureaublad stond

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.