Vraag & Antwoord

OS Windows

Hotfix voor XP aangaande flash player installeert niet

6 antwoorden
  • Hallo, De hotfix van december voor de flash player wil maar niet installeren. Ik heb de laatste versie vandaag nog geinstalleerd, maar no luck. Kan iemand mij helpen?
  • waarom installeer je de standalone niet, Shockwave and Flash Player 10.1.3.018 (Complete Standalone Installer) die vind je [url=http://www.softwarepatch.com/internet/shockwave.html]hier[/url]
  • [quote:2e075b80b0="vedion"]waarom installeer je de standalone niet, Shockwave and Flash Player 10.1.3.018 (Complete Standalone Installer) die vind je [url=http://www.softwarepatch.com/internet/shockwave.html]hier[/url][/quote:2e075b80b0] Duuhh....sorry, maar ik wist niet dat zoiets als een standalone bestond. Maar dan moet ik waarschijnlijk de flashplayer die er nu opzit verwijderen? Hoe doe ik dat? En wordt de standalone wel geupdate, want volgens mij is flash een redelijk veiligheidsrisico? (vandaar dat ik wilde weten waarom de hotfix niet installeerd)
  • Er bestaat geen "stand alone". Wat Vedion vermoedelijk bedoelt, is om een volledige (laatste) versie te downloaden. Al het oude wordt waarschijnlijk overschreven, maar voor de zekerheid zou je 'm via Conf. scherm / software eerst kunnen verwijderen. Op deze wijze is (denk ik!) tevens verzekerd dat toekomstige updates wel geïnstalleerd worden(?). [url]www.adobe.nl[/url]
  • dat is inderdaad zo er is geen standalone, maar ik bedoelde een standalone download dus buiten de site van adobe om als een exe bestand,waar dus de beide versies[nieuwe]inzitten en als er weer een update komt krijg je daar vanzelf bericht van en kan je gewoon weer over je andere versies heen zetten[zonder de oude te uninstallen] soms leverd het nog wel eens een probleem op om van de website te downloaden en dan is dit de uitkomst en het is gewoon veilig.
  • [quote:53decc43b1="vedion"]dat is inderdaad zo er is geen standalone, maar ik bedoelde een standalone download dus buiten de site van adobe om als een exe bestand,waar dus de beide versies[nieuwe]inzitten en als er weer een update komt krijg je daar vanzelf bericht van en kan je gewoon weer over je andere versies heen zetten[zonder de oude te uninstallen] soms leverd het nog wel eens een probleem op om van de website te downloaden en dan is dit de uitkomst en het is gewoon veilig.[/quote:53decc43b1] Hoi allen, Ik weet niet zeker of we het nog over hetzelfde hebben. Maar mijn oorspronkelijke probleem is het niet installeren van de hotfix (patch) van Windows van december. Ik lees in de beschrijving dat het een beveiligingspatch is voor de flash player. Bedoelen jullie dit ook nog steeds? Sorry hoor als ik onduidelijk geweest ben, maar dat moeten jullie me maar vergeven :roll:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.