Vraag & Antwoord

OS Windows

Map Mijn Afbeeldingen is verdwenen

Anoniem
berto
2 antwoorden
 • Ik had in mijn map "Documenten" diverse submappen waaronder "Mijn afbeeldingen" en "Mijn Word-documenten". Ik zag dat bij "Mijn Word-documenten" (was niet eerder opgevallen) tweemaal stond "Kopie van mijn afbeeldingen". Ik dacht, wat moeten die daar, die staan toch in de map "Mijn afbeeldingen". Dus beide gedeletet.

  Tot mijn schrik zag ik vervolgens, dat mijn hele map "Mijn afbeeldingen" met inhoud was verdwenen. Nergens meer te vinden, ook niet via Verkenner.

  Via Prullenbak kon ik "Kopie van mijn afbeeldingen" (met alle foto's) weer terugzetten. Dus er is niets ernstig gebeurd. Mijn foto's en scans zijn behouden.
  Nu zijn mijn vragen:
  1. Wat mij blijft bezig houden is, waar is de originele map "Mijn afbeeldingen" (met ''originele" foto's) toch gebleven? Niet in Prullenbak aangetroffen en ook niet elders gevonden. Kan die map nog ergens in het systeem "zweven" en zo ja hoe is de map op te sporen?
  2. Sinds mijn (foute) actie is in de rechter kolom van mijn startmenu ook de aanduiding "Mijn afbeeldingen" verdwenen. Hoe kan ik dat weer terugkrijgen? Via Configuratiescherm? Dat heb ik geprobeerd. Achtereenvolgens:
  >Menu start Eigenschappen
  >Aanpassen
  >Geavanceerd
  >En dan staat "mijn afbeeldingen" als koppeling weergeven toch (nog) aangevinkt. Hoe kan dat nu?
 • Misschien heb je de map per-ongeluk "verborgen".
  Om je verborgen mappen ook te laten zien moet je ff naar verkenner.
  Dan "Extra"–>"Map Opties" Dan in venstertje naar Tabje "Weergave" en dan "Verborgen mappen en bestanden weergeven" aan vinken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.