Vraag & Antwoord

OS Windows

Gegevens overzetten/verwijzen

Anoniem
Flater
6 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb windows XP[size=9:42fa37c565]Pro[/size:42fa37c565] opnieuw moeten installeren wegens vervangen moederbord.

  Heb daarvoor een extra harde schijf gemonteerd ("C";). Vorige versie windows staat nog op "G".
  Nu was m'n vraag wat de locatie is van:
  [list:42fa37c565]Outlook-accountgegevens en instellingen
  Outlook reservekopie
  Internet explorer7 favorieten en instellingen[/list:u:42fa37c565]Kan ik deze gegevens van m'n oude schijf overzetten, of er gewoon naar verwijzen?
  Dien ik de oude windows te verwijderen, en zoja, op welke mannier kan ik dat best?

  Ook had ik Norton Internet Security op die schijf staan. Bestaat er een mogelijkheid deze vanop die locatie terug te installeren? Is namelijk een download… met een jaar updates.
  Alle andere programma's dien ik geloof ik allemaal opnieuw te installeren. Of heeft hier iemand al iets op gevonden :wink: ?
  mvg,
 • Outlook (als onderdeel van Office) slaat alles op in 1 pst bestand. Zoek dit bestand en importeer het in de nieuwe Outlook.

  Als je Outlook "Express" bedoeld moet je de map zoeken met een aantal DBX bestanden en deze hele map inporteren in Outlook.

  Geïnstalleerde software is nooit zomaar over te zetten. Software onder windows is daar te ingewikkeld voor. Je had de ruwe installatie bestanden moeten bewaren of via het serienummer opnieuw downloaden en installeren.

  Favorieten staan in de map [b:f891d8f695]G: documents and settings[/b:f891d8f695] en dan onder je user name van je oude windows.
 • Thanks, I try!

  Had 2 accounts op vorig systeem, van 1 krijg ik de favorieten te zien, van het ander niet, toegang geweigerd of zoiets… chk het nog eens.

  mvg,
 • als je geen toegang krijgt dan komt dat omdat je een wachtwoord had op die andere account.
  Reset even de rechten van je G schijf die in mappen en onderliggende mappen zodat jij (als administrator) erbij kan.
 • [quote:9cb2b53015="stee0036"] als je geen toegang krijgt dan komt dat omdat je een wachtwoord had op die andere account.
  Reset even de rechten van je G schijf die in mappen en onderliggende mappen zodat jij (als administrator) erbij kan.[/quote:9cb2b53015]

  alvast bedankt! :wink:

  Ik had inderdaad een wachtwoord op dat account, zou je me eens de werkwijze kunnen formuleren waar of hoe ik die rechten reset? :-?

  mvg,
 • How to take ownership of a file or folder in Windows XP

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.