Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Flash 9 crasht IE7

Quatroking
7 antwoorden
 • Goedemiddag,

  Ik heb sinds een tijdje zeg maar sinds het installeren van IE7 dat deze internet verkenner ineens crasht en dan vooral als ik hem eventjes niet gebruik, de foutmelding in het applicatielogboek van windows is de volgende:

  Vastgelopen toepassing: iexplore.exe, versie: 7.0.5730.11, vastgelopen module: flash9b.ocx, versie: 9.0.28.0, vastgelopen op: 0x00099589.


  Adobe die tegenwoordig de eigenaar is van flash is niet makkelijk te bereiken maar ik ben benieuwd hoeveel mensen die probleem hebben en er misschien een oplossing voor hebben gevonden, ik had de flash plugin al uitgezet maar dan komen er natuurlijk problemen op een aantal websites die gebruik maken hiervan.

  Is er misschien iemand die een support e-mail adres heeft van adobe? :roll:
 • Adobe reageerd niet eens op hun support, ik heb al meerdere mailtjes naar hun gestuurd over mijn probleem tussen flash en IE7. (IE laad flash niet meer in pagina's)
  heb je al flash re-installed? of een andere browser getest?
 • Ik heb hetzelfde probleem sinds een aantal dagen. Bovendien loopt IE7 ook vast als ik wil afsluiten.


  Ik heb IE7 al verwijderd en opnieuw geïnstalleerd maar het vastlopen is hierdoor niet opgelost.

  Firefox werkt perfect.
 • het kan best zijn dat Adobe en Microsoft elkaar niet meer willen supporten. Maar omdan de nieuwste versie te verpoepen?

  PS
  maar het kan ook gewoon een lelijkwoord bug zijn.
 • lekker firefox gebruiken .
  nergens last van .
  en ook thunderbird :lol:
 • Ik heb IE7 inmiddels weer goed lopend en met de volgende methode.

  Configuratie-instellingen van Internet Explorer herstellen
  Ga als volgt te werk als u de configuratie-instellingen van Internet Explorer 7 wilt herstellen.

  Belangrijk Wanneer u de functie Alle instellingen herstellen van Internet Explorer 7 gebruikt, schakelt u alle browserinvoegtoepassingen uit. De invoegtoepassingen die u wilt gebruiken, moet u bijgevolg opnieuw inschakelen. Gewoonlijk wordt een invoegtoepassing niet opnieuw ingeschakeld wanneer u deze opnieuw installeert. U moet de invoegtoepassing handmatig opnieuw inschakelen.
  1. Open Internet Explorer 7, klik op Extra en klik op Internet-opties.
  2. Open het tabblad Geavanceerd en klik op Standaardinstellingen herstellen.
  3. Klik in het dialoogvenster Standaardinstellingen van Internet Explorer herstellen op Beginwaarden herstellen.
  4. Wanneer de instellingen zijn hersteld, klikt u op Sluiten en vervolgens op OK om Internet Explorer opnieuw te starten.
 • Overigens, aan zo'n opmerking van mijnheer Plextor heb je natuurlijk geen ene reet ! Als je niks constructiefs hebt bij te dragen laat zo'n opmerking dan achterwege. Dan hou je het forum tenminste to the point en daardoor leesbaar.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.