Vraag & Antwoord

OS Windows

Setup probleem WinXP Prof

3 antwoorden
  • Ik heb de C-schijf van de computer geformateerd. Via de [b:18ce568392](originele, legale)[/b:18ce568392] WinXP Prof CD-rom de computer opgestart. Ik krijg dan een drietal keuzes waarvan de eerste is om setup te starten. Na hierop geklikt te hebben komt de melding dat de CD-rom niet gelezen kan worden. Weet iemand een oplossing? Alvast dank
  • Kan je hem proberen op een andere pc? (en nadien de installatie afbreken) Geeft me de indruk dat de cd brak is. Wat je ook kan doen is van iemand een gelijkaardige cd lenen en installen met jouw registratienummer. Is volkomen legaal. (en als dat lukt, brand je die cd gewoon op een eigen cdrommetje en heb je weer een goed exemplaar) Info: hoe eigenaardig het ook klinkt: eigenlijk betaal je niet voor de installatie van xp, maar betaal je wel voor het registratienummer. Zolang jij je eigen nummer gebruikt op je eigen systeem, ben je volkomen legaal bezig.
  • Ik heb onlangs met dezelfde CD-rom nog de systeembestanden gecontroleerd. Dit werkte allemaal nog prima!! Dus volgens mij is de CD-rom nog goed (of toch niet????)?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.